| שרשור הכרויות! | |
|
+26Yu Is Sexy Dark Anna Vero Its Me sapir :) Hisy14 Taka_Chan RaWr^^ Cinema Bizarre Hasa 3>_Or Lucifer FuckingSex MeLaNiE אעאע, לירית. D: I heart Shinbaby<3 sailormars Bizarre_Girl Rin KLOVER איל :]] NaNa_bk Infected Ich Bin Inbal תומע =] EtI bEn ArOyA Sweety 30 posters |
|
מחבר | הודעה |
---|
Sweety סופר מעריץ
מספר הודעות : 599 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 6:12 pm | |
| | |
|
| |
Ich Bin Inbal Admin
מספר הודעות : 59 Age : 33 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 6:13 pm | |
| - אעאע, לירית. D: כתב:
- Olga כתב:
- אעאע, לירית. D: כתב:
- שם: לירית.
שם חיבה [אם יש]: לירוש, ליריתי, לירי. עיר: נצרת עילית גיל: 15. אייסי: 415671438 מסן: harel00103@coolmail.co.il סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: רוק, פאנק רוק, מטאל. להקות אהובות: טרי דייס גרייס, 3 דורס דאון, טוקיו הוטל, פאניק אט דה דיסקו, קורן וכו'. את מי את הכי אוהבת מהלהקה: סטרייפי הכי נחמד D; כמה זמן את אוהבת את הלהקה: לא אוהבת אותם XD המשאלה שלך: האמפ. טיסה לחו"ל. את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: לא. את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : רציתי ללכת, לא יכולה :\ את לא אוהבת אותם? אז למה נרשמת^^ חח כדי שיהיה לי מה לעשות כשישעמם לי, וכדי לחפור. יש לך בעיה עם זה?
וגם אני רוצה להיות עם אנטה וענבל 3> אאעאע D: אעאעא לירוש. אני אוהבת אותך P; | |
|
| |
אעאע, לירית. D: מעריץ חדש
מספר הודעות : 8 Registration date : 28.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 6:15 pm | |
| - Ich Bin Inbal כתב:
- Olga כתב:
- שם: לירית.
שם חיבה [אם יש]: לירוש, ליריתי, לירי. עיר: נצרת עילית גיל: 15. אייסי: 415671438 מסן: harel00103@coolmail.co.il סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: רוק, פאנק רוק, מטאל. להקות אהובות: טרי דייס גרייס, 3 דורס דאון, טוקיו הוטל, פאניק אט דה דיסקו, קורן וכו'. את מי את הכי אוהבת מהלהקה: סטרייפי הכי נחמד D; כמה זמן את אוהבת את הלהקה: לא אוהבת אותם XD המשאלה שלך: האמפ. טיסה לחו"ל. את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: לא. את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : רציתי ללכת, לא יכולה :\ את לא אוהבת אותם? אז למה נרשמת^^ חח כדי שיהיה לי מה לעשות כשישעמם לי, וכדי לחפור. יש לך בעיה עם זה?
וגם אני רוצה להיות עם אנטה וענבל 3> אאעאע D: אעאעא לירוש. אני אוהבת אותך P; z אוהבת המון 3> | |
|
| |
MeLaNiE מעריץ חדש
מספר הודעות : 80 Age : 30 Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 8:42 pm | |
| שם:מלני שם חיבה [אם יש]:מל עיר:קריית גת גיל:13 אייסי:X מסן:meluq94@hotmail.com סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']:רוק וקצת מטאל. להקות אהובות:אוונסנס,גוד שארלוט, פול אאוט בוי, מיי כמיקל רומנס, טוקיו הוטל, ועכשיו גם סינמה ביזאר^^ את מי את הכי אוהבת מהלהקה:קירו ושין*-* כמה זמן את אוהבת את הלהקה:קצת פחות מחודש אם אני לא טועה. המשאלה שלך:לאנוס את קירו?XDDDD את תהיי במפגש של סינמה ביזאר:לא:/ את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :כן.. | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sun Sep 30, 2007 2:56 am | |
| ברוכיס והשתלבות נעימוכיס | |
|
| |
EtI bEn ArOyA סופר מעריץ
מספר הודעות : 1095 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sun Sep 30, 2007 3:09 am | |
| שם:אתי .. שם חיבה [אם יש]:אמי.. עיר:הרצליה גיל:13 אייסי:380104562 מסן:eti220@hotmail.com סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']:בעיקר רוק . להקות אהובות: טוקיו הוטל, סינמה ביזאר, פול אאוט בוי ............... את מי את הכי אוהבת מהלהקה:יו .. כמה זמן את אוהבת את הלהקה:קצת פחות מחודש אם אני לא טועה. המשאלה שלך:לגעת בתחת של יו X.ס את תהיי במפגש של סינמה ביזאר:ברוורורורור [= את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :אני היחצנית.. אז ברור XD | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
מספר הודעות : 1127 Age : 34 Location : in every sexy's lap Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sun Sep 30, 2007 3:26 pm | |
| שם: ענת~ שם חיבה [אם יש]: כל דבר שעולה במוחכן חוץ מקוקי פוצי מוצי לולי וכו'. עיר: חיפה~ גיל:17!~ אייסי: 310793096 מסן:lord_of_the_sheep@hotmail.co.il סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: רוקכולמיני, ג'יירוק, ג'ייפופ להקות אהובות: ~מנסהלאלחפור~ 30 Seconds To Mars Cinema Bizarre coldplay Dir en Grey Franz Ferdinand Gackt (אז מה אם הוא לא להקה!$@#$ יש לו חברים!!11) green day HIM L'Arc~en~Ciel <333 Malice Mizer Mika Nakashima (אז מה אם היא לא להקה!!4%@# היא מדהימה~~) Miyavi (אז מה אם הוא לא להקה!!!... הוא... מיאבי!!~) Moi dix Mois My Chemical Romance Nightmare Nightwish oasis red hot chili peppers Tokio Hotel משינה המכשפות וכל מיני אנשים שהם לא להקות את מי את הכי אוהבת מהלהקה: אמ בהתחלה את לוליצ'אן כי בכ"ז הוא כזה..מיוחד, ואז אמ את קירו כי הוא חמודון והממ... ליו יש רק עיניים יפות. כמה זמן את אוהבת את הלהקה: לא זוכרת '=' החודש נראה לי. כאילו מתחילת החודש אולי? כן. הממ. המשאלה שלך: שכל משאלותיי יתגשמו! (הא איזה משאלה פרקטית! ) את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: במפגשקומונה/מפגשפורום את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : כן | |
|
| |
Lucifer מעריץ חדש
מספר הודעות : 6 Age : 29 Registration date : 01.10.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Mon Oct 01, 2007 9:07 pm | |
| איימי,13,עפולה. אוהבת מטאל בעיקר,אך לפעמים משתרללת מהצד עם סינמה ביזאר וג'פרי סטאר D; המממ..יש אנשים שחושבים שאני נאצית.ובגלל זה,הם חושבים שזאת אחלה סיבה לזרוק עליי ביצים.הוממ,הייתי חייבת לכתוב את זה איפשהו. -ס'חמוד | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| |
| |
Lucifer מעריץ חדש
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Mon Oct 01, 2007 10:55 pm | |
| - Olga כתב:
- Lucifer כתב:
- איימי,13,עפולה.
אוהבת מטאל בעיקר,אך לפעמים משתרללת מהצד עם סינמה ביזאר וג'פרי סטאר D; המממ..יש אנשים שחושבים שאני נאצית.ובגלל זה,הם חושבים שזאת אחלה סיבה לזרוק עליי ביצים.הוממ,הייתי חייבת לכתוב את זה איפשהו. -ס'חמוד למה הם חושבים ככה? כי יש לי אנדרקאט ואני חצי גרמניה. [אני לא נאצית!] | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| |
| |
Lucifer מעריץ חדש
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Mon Oct 01, 2007 11:38 pm | |
| | |
|
| |
תומע =] Admin
מספר הודעות : 239 Age : 30 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Mon Oct 01, 2007 11:44 pm | |
| גם ילדים בכיתה שלי קוראים לי נאצית . . והם גונבים לי את התיק לפעמים | :
ושאני מביאה למכור לילדים פוסטרים \ סיכות או כל דבר של ט''ה הם פשוט זורקים את זה לזבל |: | |
|
| |
MeLaNiE מעריץ חדש
מספר הודעות : 80 Age : 30 Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Tue Oct 02, 2007 12:09 am | |
| - תומע =] כתב:
- גם ילדים בכיתה שלי קוראים לי נאצית . .
והם גונבים לי את התיק לפעמים | :
ושאני מביאה למכור לילדים פוסטרים \ סיכות או כל דבר של ט''ה הם פשוט זורקים את זה לזבל |: איזה חוצפנים! שייחנקו | |
|
| |
3>_Or מעריץ חדש
מספר הודעות : 2 Registration date : 04.10.07
| נושא: אני=] ( עם לא עזיתי טוב אז אל תהרגו אותי אני חדשה במקום הזה) Thu Oct 04, 2007 3:02 am | |
| שם: אור שם חיבה [אם יש]: אוקי לא לצחוק , שאר, שארלוט,סבטה ,סבטלנה ואליסה O.0 ( אל תשאלי אופילו למה) עיר:חולון גיל:יום ראשון 14 אייסי: 231646762 מסן:or5670@hotmail.com סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: מטאל ,רוק ופאנק להקות אהובות: אני מעדיפה לא לחפור לכן... את מי את הכי אוהבת מהלהקה: יו!!!!!!!! כמה זמן את אוהבת את הלהקה: בערך חודש המשאלה שלך: ואמפייר! את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: יכול להיות את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : לא , אני לא מתה עליהם ,אבל אין לי איתם שום בעיה. תוסיפו עוד דברים עליכן, אם בא לכם D: התכונות הרעות? סבבה : אני זו*ת חיבוקים ונשיקות אני סוג של שרמ*** אני מכוערתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל חמודה=] ( סלחו לי עם עשיתי פדיחות ) | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Oct 04, 2007 3:07 am | |
| | |
|
| |
EtI bEn ArOyA סופר מעריץ
מספר הודעות : 1095 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Oct 04, 2007 3:15 am | |
| | |
|
| |
3>_Or מעריץ חדש
מספר הודעות : 2 Registration date : 04.10.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Oct 04, 2007 3:23 am | |
| | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| |
| |
תומע =] Admin
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Oct 04, 2007 9:23 pm | |
| | |
|
| |
Hasa מעריץ ותיק
מספר הודעות : 225 Registration date : 10.10.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Wed Oct 10, 2007 4:16 pm | |
| שם:אני מעדיפה לא לומר את השם שלי אבל תקראו לי חסה צ'אן D: שם חיבה:חסה צ'אן D: עיר:אשדוד גיל:13 (כל כך קטנה ;.; ) אייסי:346635483 (אני לא נכנסת הרבה) מסן:sarl3@hotmail.com סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']:רוק,JROCK,JPOP להקות אהובות:הרבה אבל בעיקר אני אוהבת את: Nightmare Cinema Bizarre 30 Seconds To Mars Green Day My Chemical Romance Fall Out Boy Panic At The Disco Ali Project Gackt את מי את הכי אוהבת מהלהקה:קירו 3> המשאלה שלך:לעכשיו לפגוש אותם D: אבל ככה אין לי חלום הו משהו XD את תהיי במפגש של סינמה ביזאר:אני חושבת שהרוב שכן D: את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :אני לא ממש אוהבת אותם >:
אני גם נורא אוהבת אנימה P: בעצם אני מאוד אוהבת אנימה XDD | |
|
| |
Rin מעריץ ותיק
מספר הודעות : 171 Age : 31 Location : Over The Horizon Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Wed Oct 10, 2007 5:48 pm | |
| לול~ ברוכה הבאה חסה D: למי את צריכה להודות שהכיר לך את הלהקה? ;ם; | |
|
| |
Cinema Bizarre מעריץ חדש
מספר הודעות : 54 Registration date : 10.10.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Wed Oct 10, 2007 8:22 pm | |
| שלום D: אני חדשה , קוראים לי עמית ^.^ אני בת 11 ... גרה בחור שחור ליד באר שבע . (ומיצטערת שאני כזאת קטנה ><) | |
|
| |
תומע =] Admin
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Wed Oct 10, 2007 8:57 pm | |
| שאלום D:
תקראי חוקים ותהני =]
* נחמד לדעת שיש גם אנשים קטנים שאוהבים אותם 3> | |
|
| |
Hasa מעריץ ותיק
מספר הודעות : 225 Registration date : 10.10.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Wed Oct 10, 2007 9:00 pm | |
| נמנמ גמני חדשה את האמת ~עמוד קודם D:~ סליחה שני ככה יש לי היום מצב רוח לצומי LOL בדרך כלל אני לא כזאת @@~ | |
|
| |
| שרשור הכרויות! | |
|