| שרשור הכרויות! | |
|
+26Yu Is Sexy Dark Anna Vero Its Me sapir :) Hisy14 Taka_Chan RaWr^^ Cinema Bizarre Hasa 3>_Or Lucifer FuckingSex MeLaNiE אעאע, לירית. D: I heart Shinbaby<3 sailormars Bizarre_Girl Rin KLOVER איל :]] NaNa_bk Infected Ich Bin Inbal תומע =] EtI bEn ArOyA Sweety 30 posters |
|
מחבר | הודעה |
---|
Taka_Chan מעריץ ותיק
מספר הודעות : 167 Age : 32 Registration date : 17.10.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Feb 01, 2008 2:26 pm | |
| ברוכה הבאה ורו! 3>
אני דינה/טאקה-צ'אן D: (כל מה שצריך לדעת עלי כתוב כבר למעלה~)
וכן, רובנו כאן מפגרות XD; | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
מספר הודעות : 599 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Feb 01, 2008 3:09 pm | |
| - Vero Its Me כתב:
- ח ד ש ה
שם:ורוניקה ,ורו שם חיבה :ורו <ככה בכללי כולם קוראים לי D:> עיר:אריאל גיל:14.5 אייסי:475396252 מסן:bvb2304@hotmail.com סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']:רוק,אימו,פאנק, להקות אהובות:30 seconds to mars,AFI,Fall Out Boy,MCR,Paramore,Tokio hotel,The Used,Panic!At The Disco ,Bullet For My Valentine, את מי את הכי אוהבת מהלהקה:סטרייפי , יו 33> כמה זמן את אוהבת את הלהקה:חודש וחצי בערך D: המשאלה שלך:לנסוע לגרמניה או לארץ אחר לחופשה ואז פתאום להיות בדיוק במקום איפה שיש מפגש של טויקו וסינמה , [לא יודעת מה הם יעשו יחד O.O" ואז לפגוש אותם ^^D::::] את תהיי במפגש של סינמה ביזאר:ברררררררררררררררוווורררררר את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל :היית בקודמת אז כנראה אהיה גם בבאה D: עוד דברים עליי, D:השם שי זה VERO ולא VARU כמו שהרבה חושבים, פשוט זה קיצור של ורוניקה ,ויש לי את הכינוי הזה כבר 4 שנים D: ------------------ אני מעצבת בפוטושופ הרבה דברים , ובפורום של טוקיו הוטל אני עיצבתי להמון בנות כל מיני דברם אז אם בא לכם דברו איתי ^^
וזהו מקווהה לשתלב (: ברוכיסס | |
|
| |
Vero Its Me מעריץ חדש
מספר הודעות : 27 Registration date : 27.01.08
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Feb 01, 2008 3:34 pm | |
| - Sweety כתב:
- Vero Its Me כתב:
- ח ד ש ה
שם:ורוניקה ,ורו שם חיבה :ורו <ככה בכללי כולם קוראים לי D:> עיר:אריאל גיל:14.5 אייסי:475396252 מסן:bvb2304@hotmail.com סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']:רוק,אימו,פאנק, להקות אהובות:30 seconds to mars,AFI,Fall Out Boy,MCR,Paramore,Tokio hotel,The Used,Panic!At The Disco ,Bullet For My Valentine, את מי את הכי אוהבת מהלהקה:סטרייפי , יו 33> כמה זמן את אוהבת את הלהקה:חודש וחצי בערך D: המשאלה שלך:לנסוע לגרמניה או לארץ אחר לחופשה ואז פתאום להיות בדיוק במקום איפה שיש מפגש של טויקו וסינמה , [לא יודעת מה הם יעשו יחד O.O" ואז לפגוש אותם ^^D::::] את תהיי במפגש של סינמה ביזאר:ברררררררררררררררוווורררררר את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל :היית בקודמת אז כנראה אהיה גם בבאה D: עוד דברים עליי, D:השם שי זה VERO ולא VARU כמו שהרבה חושבים, פשוט זה קיצור של ורוניקה ,ויש לי את הכינוי הזה כבר 4 שנים D: ------------------ אני מעצבת בפוטושופ הרבה דברים , ובפורום של טוקיו הוטל אני עיצבתי להמון בנות כל מיני דברם אז אם בא לכם דברו איתי ^^
וזהו מקווהה לשתלב (: ברוכיסס :נשיקה: תודה תודה תודה D: | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
מספר הודעות : 1127 Age : 34 Location : in every sexy's lap Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Feb 01, 2008 11:43 pm | |
| אני ענת ואני מנצנצת. D: ברוכה המנצנצת ~ | |
|
| |
NaNa_bk מעריץ ותיק
מספר הודעות : 177 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Feb 02, 2008 4:05 pm | |
| - Taka_Chan כתב:
- ברוכה הבאה ורו! 3>
אני דינה/טאקה-צ'אן D: (כל מה שצריך לדעת עלי כתוב כבר למעלה~)
וכן, רובנו כאן מפגרות XD; אבל במיוחד את מותק~ 3> נהנה~ אני כבר לא כל כך מעריצה שלהם אבל חלק מהשירים אני ממשיכה לשמוע אני פה בשביל הפיקים D: ו...השתלבות נעימה ומהירה למרות שרואים שכבר השתלבת D: | |
|
| |
Hisy14 מעריץ חדש
מספר הודעות : 49 Registration date : 19.10.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Feb 02, 2008 4:42 pm | |
| היי, אנכי צוף אבל רוב העולם קורא לי צוקע D: אנכי בת 14 מאיזה חור בצפון
ברוכהבאה.
ואכן, שטרייפי ויו 33> | |
|
| |
Vero Its Me מעריץ חדש
מספר הודעות : 27 Registration date : 27.01.08
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Feb 02, 2008 5:31 pm | |
| יאי תןדה D: אתן חמודות :אוהב אותך: | |
|
| |
Dark Anna מעריץ חדש
מספר הודעות : 111 Age : 29 Registration date : 24.05.08
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Tue May 27, 2008 11:27 pm | |
| אנה, עוד מעט בת 13, מאילת :] אני חדשה בפורום הזה מעריצה של ס"ב כבר כמה חודשים. מקווה להשתלב כאן :מחייך: | |
|
| |
Yu Is Sexy מעריץ חדש
מספר הודעות : 65 Age : 32 Registration date : 01.06.08
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Wed Jun 04, 2008 11:53 pm | |
| - Dark Anna כתב:
- אנה, עוד מעט בת 13, מאילת :]
אני חדשה בפורום הזה מעריצה של ס"ב כבר כמה חודשים.
מקווה להשתלב כאן :מחייך: ברוכה הבאה אנה אירה [אירית זה מעפן:\] בעלת חולשה לסיידליפ [טום,יו וסטרייפי...] אוהבת לכתוב שטויות בסוגריים [בננה אוכלת קופים] אהממ מה עוד?? | |
|
| |
מעיינעעע :] מעריץ ותיק
מספר הודעות : 240 Age : 30 Registration date : 02.05.08
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Jun 05, 2008 2:43 pm | |
| מעיין מת"א בת 13... חולה על שין D: | |
|
| |
Dark Anna מעריץ חדש
מספר הודעות : 111 Age : 29 Registration date : 24.05.08
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Jun 07, 2008 2:10 pm | |
| | |
|
| |
RaWr^^ סופר מעריץ
מספר הודעות : 1099 Age : 31 Registration date : 16.10.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Tue Oct 28, 2008 8:05 pm | |
| WELL בגלל שאין לי על מה להגיב , אני אגיב פה קיצר , ברוכה הבאה לחדשות אני נסטיה או אנה (: בת 15 מאשדוד אני ל-א אוהבת את סינמה ביזאר ואני מכחישה כל קשר אליהם פעם . . אני פה כי אני ילדה משועממת . אוקיי ביי . | |
|
| |
Black Vixen מעריץ חדש
מספר הודעות : 2 Registration date : 31.07.09
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Jul 31, 2009 9:55 am | |
| האמממ הלואו אני חדשה D: בתכלס אני עדיין לא מעריצה שרופה לגמרי של ס"ב אבל בתהליכים P: שם:ויקה שם חיבה [אם יש]:ג'יימי עיר: איפה שסנטה קלאוס גר גיל: 16,יש פה בנות בטווח הגיל שלי?._. אייסי:איכס! מסן: נמנעת ביינתים סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: רוק,רוק כבד להקות אהובות: אוונאסנס,BFMV,אסקייפ דה פייט,ניקלבאק,ס"ב,מיי כימיקל רומנס,NSN את מי את הכי אוהבת מהלהקה: כולם נורא חמודים D: אבל בעיקר את סטרייפי ויו כמה זמן את אוהבת את הלהקה: כמה ימים? המשאלה שלך: לקבל ארנבים משוקולד. נו באמת -_- את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: ברור D: את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : לא. HELLO! | |
|
| |
3> = yu and strify מעריץ חדש
מספר הודעות : 130 Age : 29 Registration date : 15.10.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Mon Aug 03, 2009 2:53 pm | |
| הייי אני יערה בת 14 גרה בדרום ליד ב"ש מעריצה את ס"ב שנתיים נעים להקיר אותך XD | |
|
| |
3>סינמה ביזאר3>יו הסקסי. מעריץ חדש
מספר הודעות : 1 Registration date : 19.11.09
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Nov 19, 2009 3:06 pm | |
| שם:ג'סיקה/מיכל שם חיבה [אם יש]:ברבי,ג'ס,ג'סי,מיכ-מיכ עיר:רחובותP= תאכלו חראP= גיל:12 אייסי:אין=\ מסן:mimi19971313@hotmailcom סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']:רוק,פופ רוק... להקות אהובות: טוקיו הוטל, סינמה ביזאר,גרין דיי אוונסאנס... את מי את הכי אוהבת מהלהקה:יו הסקסי!!333333333333333> כמה זמן את אוהבת את הלהקה:חודש וחציP= המשאלה שלך:לשכב עם יו/לגעת בתחת הסקסי שלו3> את תהיי במפגש של סינמה ביזאר:איפה זה בכלל ומתי?=\ את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :אני מקווה=] | |
|
| |
| שרשור הכרויות! | |
|