Cinema Bizarre - The Israeli forum Cinema Bizarre - The Official Israeli Forum | |
|
| שרשור הכרויות! | |
|
+26Yu Is Sexy Dark Anna Vero Its Me sapir :) Hisy14 Taka_Chan RaWr^^ Cinema Bizarre Hasa 3>_Or Lucifer FuckingSex MeLaNiE אעאע, לירית. D: I heart Shinbaby<3 sailormars Bizarre_Girl Rin KLOVER איל :]] NaNa_bk Infected Ich Bin Inbal תומע =] EtI bEn ArOyA Sweety 30 posters | |
מחבר | הודעה |
---|
Rin מעריץ ותיק
מספר הודעות : 171 Age : 31 Location : Over The Horizon Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 12:21 am | |
| שם:אירה שם חיבה [אם יש]:אירוסיק, אירוקה, פייגה, פייגושה, פייגין, פייקקהXD;, אירקקה XD; עיר:אשדוד גיל:14 אייסי: פוייה, אין לי >< מסן: koyokxx@hotmail.comסוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']:רוק, פופ, מטאל, פאנק, ג'ייק פופ וג'יי רוק D: להקות אהובות:Cinema Bizarre, MCR, Nightmare,Simple Plan, Blink 182, 30 Seconds To Mars, Bullet for my valentine יש עו דאבל אלא אני הכי אוהבת 3: את מי את הכי אוהבת מהלהקה:סטרייפי 33> כמה זמן את אוהבת את הלהקה:כמה שבועות אני חושבת. המשאלה שלך:הרבה כאלה..<: את תהיי במפגש של סינמה ביזאר:אולי O: את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :לא...אני שונאת אותם. תוסיפו עוד דברים עליכן, אם בא לכם D:אני אוטאקו D: (אוהבת אנימה ומנגה
נערך לאחרונה על-ידי בתאריך Sat Sep 29, 2007 12:38 am, סך-הכל נערך 2 פעמים | |
| | | Ich Bin Inbal Admin
מספר הודעות : 59 Age : 33 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 12:30 am | |
| - Rin כתב:
- שלום, אני חדשה כאן ^__^
קוראים לי אירה, אני מאשדוד, אני בת 14.. ואני מקווה להשתלב כאן ^^'' חחח היי אירה .. חח זאת ענבל D; . ברוכה הבאה ^^ . | |
| | | Sweety סופר מעריץ
מספר הודעות : 599 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 1:33 am | |
| - Rin כתב:
- שם:אירה
שם חיבה [אם יש]:אירוסיק, אירוקה, פייגה, פייגושה, פייגין, פייקקהXD;, אירקקה XD; עיר:אשדוד גיל:14 אייסי: פוייה, אין לי >< מסן: koyokxx@hotmail.com סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']:רוק, פופ, מטאל, פאנק, ג'ייק פופ וג'יי רוק D: להקות אהובות:Cinema Bizarre, MCR, Nightmare,Simple Plan, Blink 182, 30 Seconds To Mars, Bullet for my valentine יש עו דאבל אלא אני הכי אוהבת 3: את מי את הכי אוהבת מהלהקה:סטרייפי 33> כמה זמן את אוהבת את הלהקה:כמה שבועות אני חושבת. המשאלה שלך:הרבה כאלה..<: את תהיי במפגש של סינמה ביזאר:אולי O: את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :לא...אני שונאת אותם. תוסיפו עוד דברים עליכן, אם בא לכם D:אני אוטאקו D: (אוהבת אנימה ומנגה ברוכיס | |
| | | Bizarre_Girl Admin
מספר הודעות : 50 Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 3:09 am | |
| שם: אנטה. שם חיבה [אם יש]: אלו כינויים שבאמת אנשים קוראים לי: טושקה,ניין,ג'קי וסטרייפ. עיר: ראשל''צ סיטי~ גיל: 14. אייסי: 386057878 מסן: annetoosh@hotmail.comסוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: הכל חוץ ממזרחית. (אני אוהבת בעיקר מטאל וכאלה) להקות אהובות: Cinema Bizarre,Marilyn Manson,Rammstein,Silverstein Tokio Hotel and Theatres Des Vampire את מי את הכי אוהבת מהלהקה: סטרייפי האהבה של החיים שלי 3>כמה זמן את אוהבת את הלהקה: חודש וחצי!!! ואני גאה בזה. <: המשאלה שלך: אם אומרים משאלה אז היא לא מתגשמת. את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: ברור, אני בכלל המצאתי את הרעיון של המפגש. את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : אהא. (: | |
| | | Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 3:12 am | |
| - Bizarre_Girl כתב:
- שם: אנטה.
שם חיבה [אם יש]: אלו כינויים שבאמת אנשים קוראים לי: טושקה,ניין,ג'קי וסטרייפ. עיר: ראשל''צ סיטי~ גיל: 14. אייסי: 386057878 מסן: annetoosh@hotmail.com סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: הכל חוץ ממזרחית. (אני אוהבת בעיקר מטאל וכאלה) להקות אהובות: Cinema Bizarre,Marilyn Manson,Rammstein,Silverstein Tokio Hotel and Theatres Des Vampire את מי את הכי אוהבת מהלהקה: סטרייפי האהבה של החיים שלי 3> כמה זמן את אוהבת את הלהקה: חודש וחצי!!! ואני גאה בזה. <: המשאלה שלך: אם אומרים משאלה אז היא לא מתגשמת. את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: ברור, אני בכלל המצאתי את הרעיון של המפגש. את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : אהא. (: אפשר לקרוא לך אנטושקה?^^ | |
| | | Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 3:13 am | |
| - KLOVER כתב:
- שם:classified information
שם חיבה [אם יש]:קלובר ^_^ (לא הפאקצה הבלונדינית מטוטאלי ספייס =_=) עיר:classified information גיל:classified information אייסי:שונאת אייסי מסן:classified information סוג מוזיקה אהובה : רוק,פאנק ו-VISUAL KEI להקות אהובות:יותר מידי את מי את הכי אוהבת מהלהקה:שין ^_^ כמה זמן את אוהבת את הלהקה:הממממ...לא זוכרת ^_^''' המשאלה שלך: הרבה מידיי, את הרוב אני אפילו לא זוכרת את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: רוב הסיכויים שלא... את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :לא X_X אני לא אוהבת אותם תוסיפו עוד דברים עליכן, אם בא לכם D: סדיסטית,פסיכופטית, אוטאקו בנשמה!!!$%#$^# וענבל ואני מכירות אחת את השנייה מהגן D: חחח אני חשבתי שקראת לעצמך ככה בגלל הסידרה^^ אני פעם ראיתי אותה סידרה חמודה | |
| | | Bizarre_Girl Admin
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 3:21 am | |
| תקראי לי איך שבזין שלך מותק. (: | |
| | | Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 3:21 am | |
| - Bizarre_Girl כתב:
- תקראי לי איך שבזין שלך מותק. (:
אוקיי אנטושקה | |
| | | Bizarre_Girl Admin
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 3:22 am | |
| | |
| | | sailormars מעריץ חדש
מספר הודעות : 7 Age : 34 Location : israel Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 4:04 am | |
| שם:מריה שם חיבה [אם יש]: sailormars עיר:ר"ג גיל:17 (עוד מעט 18) אייסי:אין מסן:sailormars@walla.co.il סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']:rue cgher להקות אהובות:miyavi, evanecsence, cinema bizarre, mcr , dir en grey, phastamagoria, th, 30 seconds to mars, linkin park , fob , ugus nkt את מי את הכי אוהבת מהלהקה:יו כמה זמן את אוהבת את הלהקה: חודש ו שבוע המשאלה שלך: שיהיה שלום את תהיי במפגש של סינמה ביזאר:אני לא יודעת אם לבוא את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :כן תוסיפו עוד דברים עליכן, אם בא לכם D:אני מתה על אנימה וכל מה שקשור ליפן אני מאוד מכווה שאני אמצא פה אנשים עם עניינים משותפים חוץ מ CB | |
| | | Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 4:12 am | |
| נעים להכיר | |
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 4:19 am | |
| גם לי תגידי את חושבת שכדי לבוא למפגש? | |
| | | Sweety סופר מעריץ
| | | | sailormars מעריץ חדש
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 4:25 am | |
| קודם כל אני לא מכירה פה(וזה אומר גם במפגש) אף אחת | |
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 4:28 am | |
| לא חשוב אני לא אבלבל לך את השכל אני אבוא וזהו לילה טוב | |
| | | Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 4:30 am | |
| | |
| | | תומע =] Admin
מספר הודעות : 239 Age : 30 Registration date : 27.09.07
| נושא: =] Sat Sep 29, 2007 12:26 pm | |
| שם: חן [ ונא לא לקרוא לי ככה ] שם חיבה [אם יש]: תומע עיר: הרצליה גיל:13 וחצי אייסי: 220989619 מסן: chenana101@hotmail.comסוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: מטאל, דת' מטאל, רוק, רוק כבד ^^ להקות אהובות: TH - CB - MM - ML - COF - BEHEMOTH - WT - MCR - GC - 30STM - RHCP - TR - GD - P!ATD - MENDEED - MAROON 5 - BT - BB - FOB - LP - Evanescence - AS - HELLOGOODBEY - BETALS את מי את הכי אוהבת מהלהקה: סטרייפי - אבל אני מעדיםה את ביל 33> כמה זמן את אוהבת את הלהקה: מאז שהם רק התחילו להתפרסם בארץ - פוקע שיגעה אותי המשאלה שלך: שיהיו לי עוד מאה משאלות את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: כן כן כן ן את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל : אני הייחצנית אז משום מה XD | |
| | | I heart Shinbaby<3 מעריץ חדש
מספר הודעות : 20 Age : 32 Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 1:02 pm | |
| שם: עטר^^ שם חיבה [אם יש]: יש הרבהO: עיר: תל אביב גיל: 15.5~ אייסי: 198183584 מסן: atar_mamy@coolmail.co,il סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: רוק, פאנק רוק, טיפטיפה מטאל(אבל יותר רך, נגיד HIM או נייטוויש) וטיפטיפה ג'יירוק(בעיקר גאקט כי אני לא מכירה יותרXD) להקות אהובות: מיי כמיקל רומאנס, טוקיו הוטל, סינמה ביזאר, גרין דיי, באולינג פור סופ, הימ, ויש עוד|חבול| את מי את הכי אוהבת מהלהקה: שין~3> ויו, אבל בעיקר שין. כמה זמן את אוהבת את הלהקה: בערך חודש אני חושבת^^ אממ כן, בעצם, מחרתיים זה יהיה חודשXD שמעתי אותם פעם ראשונה בערך יום-יומיים אחרי שחזרתי מחו"ל^^ המשאלה שלך: לראות את כל הלהקות שאני אוהבת(ובעיקר את MCR) בלייב3> את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: ב1.10? אמ, כן, בתור זאת שהציעה לעשות אותו מלכתחילה, מן הסתם. את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : כןD: | |
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 1:06 pm | |
| חח ברוכה הבאה עטר D; . אם את צריכה עזרה - אני אשמח לעזור ^^ . | |
| | | אעאע, לירית. D: מעריץ חדש
מספר הודעות : 8 Registration date : 28.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 1:07 pm | |
| שם: לירית. שם חיבה [אם יש]: לירוש, ליריתי, לירי. עיר: נצרת עילית גיל: 15. אייסי: 415671438 מסן: harel00103@coolmail.co.ilסוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: רוק, פאנק רוק, מטאל. להקות אהובות: טרי דייס גרייס, 3 דורס דאון, טוקיו הוטל, פאניק אט דה דיסקו, קורן וכו'. את מי את הכי אוהבת מהלהקה: סטרייפי הכי נחמד D; כמה זמן את אוהבת את הלהקה: לא אוהבת אותם XD המשאלה שלך: האמפ. טיסה לחו"ל. את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: לא. את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : רציתי ללכת, לא יכולה :\ | |
| | | I heart Shinbaby<3 מעריץ חדש
מספר הודעות : 20 Age : 32 Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 1:19 pm | |
| האמת הפורום הזה ממש מוזר... כאילו הוא לא נכנס לי אוטומטית לפורום אלא לאיזה דבר מוזר כזה ואני צריכה לעשות חיפוש של אשכול כלשהו כדי להגיע לפורום עצמוO: את מבינה על מה אני מדברת? | |
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 1:30 pm | |
| אממ אין לי מושג. הבנתי שגם לעוד כמה בנות זה קורה . ואני לא יודעת למה O: | |
| | | Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 1:54 pm | |
| - אעאע, לירית. D: כתב:
- שם: לירית.
שם חיבה [אם יש]: לירוש, ליריתי, לירי. עיר: נצרת עילית גיל: 15. אייסי: 415671438 מסן: harel00103@coolmail.co.il סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: רוק, פאנק רוק, מטאל. להקות אהובות: טרי דייס גרייס, 3 דורס דאון, טוקיו הוטל, פאניק אט דה דיסקו, קורן וכו'. את מי את הכי אוהבת מהלהקה: סטרייפי הכי נחמד D; כמה זמן את אוהבת את הלהקה: לא אוהבת אותם XD המשאלה שלך: האמפ. טיסה לחו"ל. את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: לא. את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : רציתי ללכת, לא יכולה :\ את לא אוהבת אותם? אז למה נרשמת^^ חח | |
| | | KLOVER מעריץ חדש
מספר הודעות : 29 Registration date : 28.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 2:35 pm | |
| - Olga כתב:
- KLOVER כתב:
- שם:classified information
שם חיבה [אם יש]:קלובר ^_^ (לא הפאקצה הבלונדינית מטוטאלי ספייס =_=) עיר:classified information גיל:classified information אייסי:שונאת אייסי מסן:classified information סוג מוזיקה אהובה : רוק,פאנק ו-VISUAL KEI להקות אהובות:יותר מידי את מי את הכי אוהבת מהלהקה:שין ^_^ כמה זמן את אוהבת את הלהקה:הממממ...לא זוכרת ^_^''' המשאלה שלך: הרבה מידיי, את הרוב אני אפילו לא זוכרת את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: רוב הסיכויים שלא... את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :לא X_X אני לא אוהבת אותם תוסיפו עוד דברים עליכן, אם בא לכם D: סדיסטית,פסיכופטית, אוטאקו בנשמה!!!$%#$^# וענבל ואני מכירות אחת את השנייה מהגן D: חחח אני חשבתי שקראת לעצמך ככה בגלל הסידרה^^ אני פעם ראיתי אותה סידרה חמודה XD לא האמתי שיש כזאת סידרת אנימה שקוראים לה ככה וזאת סדרה ממש ישנה (משנות התשעים) ומהרגע הראשון שראיתי את השם הזה היתאהבתי בו *O* | |
| | | אעאע, לירית. D: מעריץ חדש
מספר הודעות : 8 Registration date : 28.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Sat Sep 29, 2007 6:11 pm | |
| - Olga כתב:
- אעאע, לירית. D: כתב:
- שם: לירית.
שם חיבה [אם יש]: לירוש, ליריתי, לירי. עיר: נצרת עילית גיל: 15. אייסי: 415671438 מסן: harel00103@coolmail.co.il סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: רוק, פאנק רוק, מטאל. להקות אהובות: טרי דייס גרייס, 3 דורס דאון, טוקיו הוטל, פאניק אט דה דיסקו, קורן וכו'. את מי את הכי אוהבת מהלהקה: סטרייפי הכי נחמד D; כמה זמן את אוהבת את הלהקה: לא אוהבת אותם XD המשאלה שלך: האמפ. טיסה לחו"ל. את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: לא. את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : רציתי ללכת, לא יכולה :\ את לא אוהבת אותם? אז למה נרשמת^^ חח כדי שיהיה לי מה לעשות כשישעמם לי, וכדי לחפור. יש לך בעיה עם זה? וגם אני רוצה להיות עם אנטה וענבל 3> אאעאע D: | |
| | | | שרשור הכרויות! | |
|
| Permissions in this forum: | אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
| |
| |
| |
|