| שרשור הכרויות! | |
|
+26Yu Is Sexy Dark Anna Vero Its Me sapir :) Hisy14 Taka_Chan RaWr^^ Cinema Bizarre Hasa 3>_Or Lucifer FuckingSex MeLaNiE אעאע, לירית. D: I heart Shinbaby<3 sailormars Bizarre_Girl Rin KLOVER איל :]] NaNa_bk Infected Ich Bin Inbal תומע =] EtI bEn ArOyA Sweety 30 posters |
|
מחבר | הודעה |
---|
Sweety סופר מעריץ
מספר הודעות : 599 Registration date : 27.09.07
| נושא: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 5:48 pm | |
| אז הנה פתחתי נושא, תכתבו כל מה שבא לכן על עצמכן שנכיר יותר טוב^^
נערך לאחרונה על-ידי בתאריך Sun Nov 11, 2007 2:45 am, סך-הכל נערך פעם אחת | |
|
| |
EtI bEn ArOyA סופר מעריץ
מספר הודעות : 1095 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 5:52 pm | |
| אממ , להגיד פרטים ? חח .. אם כן - אתי , 13 , הרצליה , מאוהבת ביו קשווות !! אם לא- סתם יצאתי פדחנית D: | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 6:06 pm | |
| חחח כן התכוונתי לזה, אלה למה עוד? ^^ אני אולגה בת 18 מאשקלון נעים להכיר! | |
|
| |
תומע =] Admin
מספר הודעות : 239 Age : 30 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 6:39 pm | |
| חן - 13 וחצי - הרצליה
חעח 'ני אוהבת את ביל - נאממ ואז סטרייפי ^^ | |
|
| |
Ich Bin Inbal Admin
מספר הודעות : 59 Age : 33 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 8:50 pm | |
| בואו נעשה שאלון הכירות D: -
שם: שם חיבה [אם יש]: עיר: גיל: אייסי: מסן: סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: להקות אהובות: את מי את הכי אוהבת מהלהקה: כמה זמן את אוהבת את הלהקה: המשאלה שלך: את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : תוסיפו עוד דברים עליכן, אם בא לכם D:
אממ זהו D: . אני יענה אחר כך על השאלון ^^ . | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 9:13 pm | |
| שם: אולגה שם חיבה [אם יש]: אלוגלה, אולגית, לוגית, לוגה ^^ עיר: אשקלון גיל: 18 אייסי: 440335558 מסן: oolga17@hotmail.comסוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: כל דבר טוב להקות אהובות: טוקיו הוטל, לינקין פארק, מקפליי, 30 סקונדס טו מארס, סינרגיה, בלאק אייד פיז את מי את הכי אוהבת מהלהקה: לא ממש אוהבת אבל הם נחמדים - קירו וסטריפי כמה זמן את אוהבת את הלהקה: אםם, למען האמת אני עוד לא מעריצה שלה, כי אני לא מהאלה שמעריצות מלהיט, אבל מתחילה כבר לחבב (וגם נראה לי שאהיה אחרי שאשמע את האלבום ואדע עד כמה) חח אני מכירה אותם כחודש המשאלה שלך: שיהיה שלום וצדק בעולם, היתי רוצה לעשות מסע מסביב לעולם בכל המדינות המעניינות, לפגוש את ט"ה פנים מול פנים או לפחות להיות קרוב לבמה ^^ את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: לא את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : אולי | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 9:32 pm | |
| חחח איזה כינויים אפשר לקרוא לך ענבול? ^^ | |
|
| |
Ich Bin Inbal Admin
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 9:41 pm | |
| - olga כתב:
- חחח איזה כינויים אפשר לקרוא לך ענבול? ^^
יאס 3: | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 9:41 pm | |
| אוקיי או שאפשר לקרוא לך בכינוי מקורי שלי - ענבובי? ^^ XXDDD | |
|
| |
Ich Bin Inbal Admin
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 9:44 pm | |
| - olga כתב:
- אוקיי או שאפשר לקרוא לך בכינוי מקורי שלי - ענבובי? ^^ XXDDD
חחח אוקיי D; | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 9:49 pm | |
| אוקיוששששששששש אז עענבובי, ממצב? | |
|
| |
Infected מעריץ חדש
מספר הודעות : 5 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 11:10 pm | |
| שלומ, שלומ3> נעים מאוד! X3;
שם:ארמ, אביב._. שם חיבה [אם יש]: Bibo XD עיר:בנימינה~~ גיל:14!~ אייסי:408714622 מסן:avivmn@walla.com סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']:איו~~ אפשר להגיד הכל. אבל אם זה עוזר, רוק. '.'; להקות אהובות:alice nine,cinema bizarre,despairs ray,VIDOLL,המכשפות,AN cafe,serial number, MOON KANA,ayabie ,nightwish את מי את הכי אוהבת מהלהקה:שין!D: ...שיןקירו!XD; כמה זמן את אוהבת את הלהקה:א....ררר..שיט, אני לא זכרת >> שבוע ?XD המשאלה שלך:אררממ...אושר ובריאות ?'.';; שיהיה לאנשים מה לאכול באפריקה. D: את תהיי במפגש של סינמה ביזאר:איו, איו, מפגש ?'.'; את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :לא נראלי, אני לא שומעת אותם בכלל._. | |
|
| |
NaNa_bk מעריץ ותיק
מספר הודעות : 177 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Thu Sep 27, 2007 11:51 pm | |
| איזה בושות לחצתי על נושא חדש במקום על פוסט רפליי שם:נהנה. שם חיבה [אם יש]:נונה,נוני,קליץ,קליצית,נענע (איכס),ויש אחד שחברות שלי השתמשו בו ממזמן והפסקנו...זווילינגית. עיר:חולון. גיל:13. אייסי:לא משתמשת רק פעם ב....444651887 מסן: naamav@hotmail.comסוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: רוק,פןפ,מטאל,גותי...וכו'... להקות אהובות:מן הסתם סינמה ביזאר וגם את טוקיו הוטל ואוונאסנס ולאפי ויש עוד... את מי את הכי אוהבת מהלהקה:שין. כמה זמן את אוהבת את הלהקה:מאז שהכרתי אותם. המשאלה שלך:להיות זמרת,לפגוש את מנדי,לפגוש את ביל. את תהיי במפגש של סינמה ביזאר:90%ש שכן. את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :כן. תוסיפו עוד דברים עליכן, אם בא לכם D: אני רוצה אבל אין לי שמץ מה. | |
|
| |
Infected מעריץ חדש
מספר הודעות : 5 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Sep 28, 2007 12:03 am | |
| אוי נהנה איזה שם מתוק!3> ותמשיכי ככה! שין רולז !X3; | |
|
| |
איל :]] Admin
מספר הודעות : 2 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Sep 28, 2007 12:09 am | |
| ^ שתקי את עדיין זווילינגית ולנצח תהיי שטרודל?:O ממתי את חובבת סינמה!!! שם:איל שם חיבה [אם יש]:זווילינג עיר:*.** גיל:99 אייסי:בע מסן:il-rocks@hotmail.com סוג מוזיקה אהובה [רוק, פופ וכו']: סקרימו אימו רוק גלאם רוק פאנק להקות אהובות:'תר מידי @: אבל העיקריים הם TH LOVEX וסינמה כמובן את מי את הכי אוהבת מהלהקה:סטריפי :cyclops: כמה זמן את אוהבת את הלהקה:מאז שסטריפ ענה לי במייספייס המשאלה שלך: נאהמ Oם לא יודעת את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: אם אני אזכור xD את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] : אז לא תוסיפו עוד דברים עליכן, אם בא לכם D: ממ אני חולת נפש שכיף איתה[?] | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Sep 28, 2007 2:54 am | |
| יייאי הוא ענה גם לי מייספיס נעים להכירכן בנות, אז אין פה לפחות מישהי גדולה מגיל 14? אתן אולי מכירות מעריצות יותר גדולות שלהן? חח אני מרגישה פה זקנה | |
|
| |
Ich Bin Inbal Admin
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Sep 28, 2007 10:37 am | |
| - olga כתב:
- אוקיוששששששששש אז עענבובי, ממצב?
חחחחח הכל טוב D: . מה איתך? P: | |
|
| |
Ich Bin Inbal Admin
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Sep 28, 2007 10:40 am | |
| יאאאאאאא. תגידו מה הוא ענה לכן במייספייס? | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| |
| |
KLOVER מעריץ חדש
מספר הודעות : 29 Registration date : 28.09.07
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Sep 28, 2007 12:13 pm | |
| שם:classified information שם חיבה [אם יש]:קלובר ^_^ (לא הפאקצה הבלונדינית מטוטאלי ספייס =_=) עיר:classified information גיל:classified information אייסי:שונאת אייסי מסן:classified information סוג מוזיקה אהובה : רוק,פאנק ו-VISUAL KEI להקות אהובות:יותר מידי את מי את הכי אוהבת מהלהקה:שין ^_^ כמה זמן את אוהבת את הלהקה:הממממ...לא זוכרת ^_^''' המשאלה שלך: הרבה מידיי, את הרוב אני אפילו לא זוכרת את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: רוב הסיכויים שלא... את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :לא X_X אני לא אוהבת אותם תוסיפו עוד דברים עליכן, אם בא לכם D: סדיסטית,פסיכופטית, אוטאקו בנשמה!!!$%#$^# וענבל ואני מכירות אחת את השנייה מהגן D: | |
|
| |
Ich Bin Inbal Admin
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Sep 28, 2007 12:15 pm | |
| - KLOVER כתב:
- שם:classified information
שם חיבה [אם יש]:קלובר ^_^ (לא הפאקצה הבלונדינית מטוטאלי ספייס =_=) עיר:classified information גיל:classified information אייסי:שונאת אייסי מסן:classified information סוג מוזיקה אהובה : רוק,פאנק ו-VISUAL KEI להקות אהובות:יותר מידי את מי את הכי אוהבת מהלהקה:שין ^_^ כמה זמן את אוהבת את הלהקה:הממממ...לא זוכרת ^_^''' המשאלה שלך: הרבה מידיי, את הרוב אני אפילו לא זוכרת את תהיי במפגש של סינמה ביזאר: רוב הסיכויים שלא... את תהיי בהופעה של טוקיו הוטל [אני יודעת שזה לא קשור] :לא X_X אני לא אוהבת אותם תוסיפו עוד דברים עליכן, אם בא לכם D: סדיסטית,פסיכופטית, אוטאקו בנשמה!!!$%#$^# וענבל ואני מכירות אחת את השנייה מהגן D: אעעאעאעאע 3333333333> . קלובר 3: . | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Sep 28, 2007 12:16 pm | |
| - Ich Bin Inbal כתב:
- יאאאאאאא. תגידו מה הוא ענה לכן במייספייס?
כן, הוא ענה לי במייספיס של הלהקה לפני כחודש. סתם שאלתי אותו ממצב והוא ענה "בסדר ואצלך?" עם סמיילי מחייך, איזה חמוד ואז שאלתי אם זה מישהו מהלהקה או מעריץ אז הוא ענה שזה סטריפי. לפני כמה שבועות מהמייספיס של הלהקה פרסמו מודעה (בולטיין) שמעכשיו ישב שם מישהו אחר במקומו, והוא גם חבר קרוב אליהם, אז שאלתי אם הוא גם יהיה במייספיסים האישיים שלהם והוא אמר שלא, שם הם בעצמם. ואגב, אני יודעת איך לזהות אם המייספיס הוא אמיתי או של מתחזה, אני עושה חיפוש באתר ואם אני למשל מוצאת מלא משתמשים (כמו שמצאתי מלא בילים, טומים ומרי קייט ואשלים^^) אז זה ברור שזה לא אמיתי, אמור להיות רק 1 בחיפוש בדף ה 1 ושם כתוב שזה רשמי, יש פעמים שזה מעריץ או המפורסם עצמו, אבל לרוב זה מעריץ. וכשכתוב ספורט או סטריט טים זה מעריצים תומכים. | |
|
| |
Ich Bin Inbal Admin
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Sep 28, 2007 12:43 pm | |
| - olga כתב:
- Ich Bin Inbal כתב:
כן, הוא ענה לי במייספיס של הלהקה לפני כחודש. סתם שאלתי אותו ממצב והוא ענה "בסדר ואצלך?" עם סמיילי מחייך, איזה חמוד ואז שאלתי אם זה מישהו מהלהקה או מעריץ אז הוא ענה שזה סטריפי. לפני כמה שבועות מהמייספיס של הלהקה פרסמו מודעה (בולטיין) שמעכשיו ישב שם מישהו אחר במקומו, והוא גם חבר קרוב אליהם, אז שאלתי אם הוא גם יהיה במייספיסים האישיים שלהם והוא אמר שלא, שם הם בעצמם. ואגב, אני יודעת איך לזהות אם המייספיס הוא אמיתי או של מתחזה, אני עושה חיפוש באתר ואם אני למשל מוצאת מלא משתמשים (כמו שמצאתי מלא בילים, טומים ומרי קייט ואשלים^^) אז זה ברור שזה לא אמיתי, אמור להיות רק 1 בחיפוש בדף ה 1 ושם כתוב שזה רשמי, יש פעמים שזה מעריץ או המפורסם עצמו, אבל לרוב זה מעריץ. וכשכתוב ספורט או סטריט טים זה מעריצים תומכים. אעאעאע. תשלחי לו שוב הודעעעה D: . תגידי לו שיש להם מעריצים בישראל XDD . | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Sep 28, 2007 1:25 pm | |
| - Ich Bin Inbal כתב:
- olga כתב:
- Ich Bin Inbal כתב:
כן, הוא ענה לי במייספיס של הלהקה לפני כחודש. סתם שאלתי אותו ממצב והוא ענה "בסדר ואצלך?" עם סמיילי מחייך, איזה חמוד ואז שאלתי אם זה מישהו מהלהקה או מעריץ אז הוא ענה שזה סטריפי. לפני כמה שבועות מהמייספיס של הלהקה פרסמו מודעה (בולטיין) שמעכשיו ישב שם מישהו אחר במקומו, והוא גם חבר קרוב אליהם, אז שאלתי אם הוא גם יהיה במייספיסים האישיים שלהם והוא אמר שלא, שם הם בעצמם. ואגב, אני יודעת איך לזהות אם המייספיס הוא אמיתי או של מתחזה, אני עושה חיפוש באתר ואם אני למשל מוצאת מלא משתמשים (כמו שמצאתי מלא בילים, טומים ומרי קייט ואשלים^^) אז זה ברור שזה לא אמיתי, אמור להיות רק 1 בחיפוש בדף ה 1 ושם כתוב שזה רשמי, יש פעמים שזה מעריץ או המפורסם עצמו, אבל לרוב זה מעריץ. וכשכתוב ספורט או סטריט טים זה מעריצים תומכים. אעאעאע. תשלחי לו שוב הודעעעה D: . תגידי לו שיש להם מעריצים בישראל XDD . אני רציתי לשלוח אבל אז חשבתי לעצמי - למה? אם יש פה ממש קצת, אח"כ כשייהו הרבה אשלח ^^ למה לשקר סתם | |
|
| |
Ich Bin Inbal Admin
| נושא: Re: שרשור הכרויות! Fri Sep 28, 2007 1:42 pm | |
| - olga כתב:
- Ich Bin Inbal כתב:
- olga כתב:
- Ich Bin Inbal כתב:
כן, הוא ענה לי במייספיס של הלהקה לפני כחודש. סתם שאלתי אותו ממצב והוא ענה "בסדר ואצלך?" עם סמיילי מחייך, איזה חמוד ואז שאלתי אם זה מישהו מהלהקה או מעריץ אז הוא ענה שזה סטריפי. לפני כמה שבועות מהמייספיס של הלהקה פרסמו מודעה (בולטיין) שמעכשיו ישב שם מישהו אחר במקומו, והוא גם חבר קרוב אליהם, אז שאלתי אם הוא גם יהיה במייספיסים האישיים שלהם והוא אמר שלא, שם הם בעצמם. ואגב, אני יודעת איך לזהות אם המייספיס הוא אמיתי או של מתחזה, אני עושה חיפוש באתר ואם אני למשל מוצאת מלא משתמשים (כמו שמצאתי מלא בילים, טומים ומרי קייט ואשלים^^) אז זה ברור שזה לא אמיתי, אמור להיות רק 1 בחיפוש בדף ה 1 ושם כתוב שזה רשמי, יש פעמים שזה מעריץ או המפורסם עצמו, אבל לרוב זה מעריץ. וכשכתוב ספורט או סטריט טים זה מעריצים תומכים. אעאעאע. תשלחי לו שוב הודעעעה D: . תגידי לו שיש להם מעריצים בישראל XDD . אני רציתי לשלוח אבל אז חשבתי לעצמי - למה? אם יש פה ממש קצת, אח"כ כשייהו הרבה אשלח ^^ למה לשקר סתם אז מה? D; . נקדם את זה יותר מהר, ככה הם ידעו שכבר עכשיו יש פה מעריצים! . לא כמו שהיה אצל טוקיו הוטל- שרק לאחר שנתיים הם ידעו. | |
|
| |
| שרשור הכרויות! | |
|