| איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? | |
|
+6Taka_Chan Rin Sweety MeLaNiE RaWr^^ NaNa_bk 10 posters |
איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? | how does it feel | | 0% | [ 0 ] | silent scream | | 33% | [ 4 ] | get off | | 0% | [ 0 ] | dysfunctional family | | 0% | [ 0 ] | the way we are | | 0% | [ 0 ] | i dont believe | | 25% | [ 3 ] | after the rain | | 17% | [ 2 ] | heavensent | | 0% | [ 0 ] | angel in disguise | | 25% | [ 3 ] | the silent place | | 0% | [ 0 ] |
| סך-הכל הצבעות : 12 | | |
|
מחבר | הודעה |
---|
NaNa_bk מעריץ ותיק
מספר הודעות : 177 Registration date : 27.09.07
| נושא: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Wed Oct 17, 2007 11:13 pm | |
| איזה שיר הכי יפה? שירים שכבר שמענו SWFM לובסונגס ETTS FON
לא נכללים | |
|
| |
RaWr^^ סופר מעריץ
מספר הודעות : 1099 Age : 31 Registration date : 16.10.07
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Wed Oct 17, 2007 11:26 pm | |
| חחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהבת את כולם !!! אז עשיתי אן דן דינו XD ויצא i don't belive | |
|
| |
MeLaNiE מעריץ חדש
מספר הודעות : 80 Age : 30 Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Wed Oct 17, 2007 11:32 pm | |
| | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
מספר הודעות : 599 Registration date : 27.09.07
| |
| |
NaNa_bk מעריץ ותיק
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Thu Oct 18, 2007 7:15 am | |
| הו~ אגב אני בחרתי באנג'ל אין דיסגייס כ זה פשוט שיר מרגש! וגם איך שהקול של סטרייפי רועד המעבר לפזמון ;; TT_TT מרגש | |
|
| |
Rin מעריץ ותיק
מספר הודעות : 171 Age : 31 Location : Over The Horizon Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Thu Oct 18, 2007 9:31 am | |
| | |
|
| |
Taka_Chan מעריץ ותיק
מספר הודעות : 167 Age : 32 Registration date : 17.10.07
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Thu Oct 18, 2007 10:31 am | |
| סיילנט סקרים זה שיר כ"כ יפה! אז בחרתי בו 3> אבל הבחירה הייתה ממש קשה ;.; כי כל השירים באמת יפים ^^ | |
|
| |
Hasa מעריץ ותיק
מספר הודעות : 225 Registration date : 10.10.07
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Thu Oct 18, 2007 11:09 am | |
| אומג אני פשוט מעדיפה את כל השירים כל השירים מדהימים ויפים 3> אז עשיתי כמו אנה אן דן דינו XDD | |
|
| |
RaWr^^ סופר מעריץ
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Thu Oct 18, 2007 2:39 pm | |
| - Hasa chaN כתב:
- אומג אני פשוט מעדיפה את כל השירים כל השירים מדהימים ויפים 3>
אז עשיתי כמו אנה אן דן דינו XDD ואיזה שיר בר מזל יצא לך XD ? ות'אמת חשבתי שתצביעי ל-get off את חורשת עליו | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
מספר הודעות : 599 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Thu Oct 18, 2007 3:47 pm | |
| אני אוהבת את כל השירים כמעט באותה המידה, אבל הכי את HOW DOES IT FEEL, I DONT אבל בחרתי את - איי דונט בליב (פיו בחירה קשה^^)BELIVE, dysfunctional family | |
|
| |
Bizarre_Girl Admin
מספר הודעות : 50 Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Thu Oct 18, 2007 6:06 pm | |
| אומייגוד זה כ''כ אבל כ''כ קשה להחליט. \: בכל שיר יש פאקינג משהו שנוגע בי. בהאו דאס איט פיל, המילים כ''כ מרגשות ונכונות, והפזמון פשוט מדהים וזה שיר כ''כ מושלם. סיילנט סקרימס, זה שיר מרגש ברמות ומדהים. גט אוף זה כזה שיר סקס מחרמן ומקפצץ ומעלה את המצברוח, ומצחיק ברמות. XD דיספונקשיונל פמילי זה פשוט... עליי. ממש עליי, אני מאוהבת בשיר הזה, והוא גם מקפצץ כזה. XD דה ווי וי אר, מדהים פשוט. אבל זה לא שיר קליט. איי דונט בליב, גם, המשמעות כ''כ נכונה לגביי ולגבי אנשים אחרים שאני מכירה, וזה פשוט מדהים ומרגש. אפטר דה ריין, אין מילים פשוט [email]סקס1@#$%[/email]^ האוונסנט גם לא קליט, אבל שיר מדהים. אנג'ל אין דיסקס, זה תמיד מזכיר לי את נהנה כי היא האנג'ל אין דיסקס שלי. 33> דה סיילנט פלייס, כמעט גרם לי לבכות, אז אני מתה על השיר הזה. לא שמת לובסונגס. XDDD אפילו שחפרתי , אני מתה על כללל השירים, לא בוחרת בשיט. (רגע אני עושה אן דן דינו) יצא לי דיספנקשיונל פמילי. 33> | |
|
| |
RaWr^^ סופר מעריץ
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Thu Oct 18, 2007 6:28 pm | |
| - Bizarre_Girl כתב:
- אומייגוד זה כ''כ אבל כ''כ קשה להחליט. \:
בכל שיר יש פאקינג משהו שנוגע בי. בהאו דאס איט פיל, המילים כ''כ מרגשות ונכונות, והפזמון פשוט מדהים וזה שיר כ''כ מושלם. סיילנט סקרימס, זה שיר מרגש ברמות ומדהים. גט אוף זה כזה שיר סקס מחרמן ומקפצץ ומעלה את המצברוח, ומצחיק ברמות. XD דיספונקשיונל פמילי זה פשוט... עליי. ממש עליי, אני מאוהבת בשיר הזה, והוא גם מקפצץ כזה. XD דה ווי וי אר, מדהים פשוט. אבל זה לא שיר קליט. איי דונט בליב, גם, המשמעות כ''כ נכונה לגביי ולגבי אנשים אחרים שאני מכירה, וזה פשוט מדהים ומרגש. אפטר דה ריין, אין מילים פשוט [email]סקס1@#$%[/email]^ האוונסנט גם לא קליט, אבל שיר מדהים. אנג'ל אין דיסקס, זה תמיד מזכיר לי את נהנה כי היא האנג'ל אין דיסקס שלי. 33> דה סיילנט פלייס, כמעט גרם לי לבכות, אז אני מתה על השיר הזה. לא שמת לובסונגס. XDDD אפילו שחפרתי , אני מתה על כללל השירים, לא בוחרת בשיט. (רגע אני עושה אן דן דינו) יצא לי דיספנקשיונל פמילי. 33> זהירות חפירה XD חח סתם צודקת בהכווול וגם המשמעות של איי דונט בליב כ"כ נכונה לגבי. | |
|
| |
NaNa_bk מעריץ ותיק
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Thu Oct 18, 2007 7:51 pm | |
| - ציטוט :
- אנג'ל אין דיסקס, זה תמיד מזכיר לי את נהנה כי היא האנג'ל אין דיסקס שלי. 33>
אנטה יא אנג'ל אין דיס-ק-ס שלי!!! איש ליאבה דיש!!!!!!!!!!!!!!! :אוהב אותך: לכבוד השיר :מלאך: | |
|
| |
EtI bEn ArOyA סופר מעריץ
מספר הודעות : 1095 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Fri Oct 19, 2007 2:21 am | |
| ברור ש- angel in disguise . ואחרי זה the silent place ואז- after the rain סילנט סקרים גם יפה, אבל חרשתי עליו יותר מדי - אז קצת נמאס לי. וכל השירים יפים... אבל angel in disguise הככי יפפה [= אניי בוכה בו כל פעם XDD . | |
|
| |
Hisy14 מעריץ חדש
מספר הודעות : 49 Registration date : 19.10.07
| נושא: Re: איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? Fri Oct 19, 2007 6:28 pm | |
| ממ, בחרתי בI DONT BELIEVE אחרי התלבטות ארוכה בין זה ובין silent scream
המילים שלהם כלכך מתאימות לי שבאותה מידה הם יכלו להיכתב עליי.
ואני ממש אוהבת גם את Angel in Disguise ואת Heavenset. | |
|
| |
| איזה שיר מהאלבום הכי יפה לדעתכן? | |
|