| מפגש ס"ב בעזריאלי :] | |
|
+5Bizarre_Girl Ich Bin Inbal תומע =] Sweety EtI bEn ArOyA 9 posters |
|
מחבר | הודעה |
---|
Bizarre_Girl Admin
מספר הודעות : 50 Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 6:44 pm | |
| - FuckingSex כתב:
- אנשים בעלי ניסיון
אין כזה דבר לעשות אותו זורם, מה שתנסי כי יש תמיד את האנשים שכבר מכירים אחד את השני מקודם ובסופו של דבר הם הופכים לקבוצה נפרדת. המפ. בכלל מה הקטע בלעשות או מוקדם יותר? כדי שנצטרך לקום מוקדם יותר, רחמים חופש. אניווי, גם אם תקדימו את המפגש פורום *הזה* אני אגיע כמתוכנן במפגשקומונה ב12. המ ול הקטע עם "המעריצות של ט"ה יהרגו אותנו" ממש טיפשי. אשכרה, בנות הן לא ממש יגעו בנו, יעני, הן רק יקללו וזה, אנחנו נירק להן בפנים. מה אכפת? אנחנו נעשה לנו מפגש וט''ה יעשו לעצמן, מה הן אשכרה כבר יכולות לעשות לנו הא? אנחנו נהיה קבוצה והן יהיו קבוצה ואנחנו נלך לאן שאנחנו נלך למה מה אנחנו שמות זין עליהן? (אפילו שרציתי ללכת למפגש ט''ה גם, אבל תכ'לס מה אנחנו מפחדות מהמעריצות של ט''ה? מישהי תגע בנו אני אעיף אותה מהגג של עזריאלי בלעט.) | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
מספר הודעות : 1127 Age : 34 Location : in every sexy's lap Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 6:46 pm | |
| הם לא באותה שעה, זה מה שהתכוותי, ועזראילי לא בבעלות ט"ה. חוצמזה זה רק המעריצות הפאנטיות הקטנות שמתנהגות ככה. לנו יש את המקל של שטרייפי. | |
|
| |
Bizarre_Girl Admin
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 6:47 pm | |
| - FuckingSex כתב:
- הם לא באותה שעה, זה מה שהתכוותי, ועזראילי לא בבעלות ט"ה. חוצמזה זה רק המעריצות הפאנטיות הקטנות שמתנהגות ככה.
לנו יש את המקל של שטרייפי. את יודעת שזה לא מקל? זה משהו מתקפל כזה, זה נראה לי שוט. XD | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
מספר הודעות : 599 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 6:47 pm | |
| - FuckingSex כתב:
- הם לא באותה שעה, זה מה שהתכוותי, ועזראילי לא בבעלות ט"ה. חוצמזה זה רק המעריצות הפאנטיות הקטנות שמתנהגות ככה.
לנו יש את המקל של שטרייפי. חחחחחחח אבל בנות פליז אל תעשו דווקא ותלכו בזמן שלהן תלכו באמת קצת מוקדם יותר, אל תירדו לרמה שלהן, הן התחילו לקלל אז עכשיו תחזירו בעיצבונים? ממש בוגר^^ | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
מספר הודעות : 1127 Age : 34 Location : in every sexy's lap Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 6:49 pm | |
| מז"א ללכת בזמן שלהם? המפגש מתחיל ב12 המעריצות של ט"ה קבעו משהו ב1? למי אכפת'-' אני מאמינה בדו קיום ומעבר דו צדדי על הגג. | |
|
| |
Bizarre_Girl Admin
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 6:49 pm | |
| - Olga כתב:
- FuckingSex כתב:
לנו יש את המקל של שטרייפי. חחחחחחח אבל בנות פליז אל תעשו דווקא ותלכו בזמן שלהן תלכו באמת קצת מוקדם יותר, אל תירדו לרמה שלהן, הן התחילו לקלל אז עכשיו תחזירו בעיצבונים? ממש בוגר^^ לא אמרתי את זה, אמרתי שאם הן יגעו בנו אני אעיף אותן מהגג של עזריאלי. שיקללו אבל וואי אם הן יתחילו לקלל אבל בחרפונים אני מכבה עליהם סיגריה, הן משגעות אותי באינטרנט אם הן משגעות אותי ככה במציאות וואי וואי וואי, הזכרתי כבר שאני רוסיה עצבנית? האהאהאהא? | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 6:50 pm | |
| שיו מעניין מה היה קורה אם היית חצי רוסיה חצי מרוקאית D: | |
|
| |
Bizarre_Girl Admin
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 6:52 pm | |
| - FuckingSex כתב:
- שיו מעניין מה היה קורה אם היית חצי רוסיה חצי מרוקאית D:
חס וחלילה, שום גן מרוקאי לא ייכנס אליי בחיים. | |
|
| |
I heart Shinbaby<3 מעריץ חדש
מספר הודעות : 20 Age : 32 Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 7:02 pm | |
| האמת בדיוק אתמול ציינתי בפני פוקע כמה משעשע זה יהיה להכנס היישר אל תוך עדת המעריצות הפנאטיות של ט"ה ולהתחיל להשמיע להם את לאבסונגס בקולי קולות ולרקוד להן כמו שטרייפי~ זה יהיה ממש מצחיק, אני חייבת לציין. הרי רוב הבנות פה הן בסביבות ה14-15 ומעלה, לא? והיי, לנו יש את ענת, קטיה ופוקע שהן זקנות שכאלה|בוב| | |
|
| |
Bizarre_Girl Admin
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 7:04 pm | |
| - I heart Shinbaby<3 כתב:
- האמת בדיוק אתמול ציינתי בפני פוקע כמה משעשע זה יהיה להכנס היישר אל תוך עדת המעריצות הפנאטיות של ט"ה ולהתחיל להשמיע להם את לאבסונגס בקולי קולות ולרקוד להן כמו שטרייפי~
זה יהיה ממש מצחיק, אני חייבת לציין. הרי רוב הבנות פה הן בסביבות ה14-15 ומעלה, לא? והיי, לנו יש את ענת, קטיה ופוקע שהן זקנות שכאלה|בוב| ונראה לי אולגה הכי זקנה, בת 18. |כבוד| אוי, התנועות הסקסיות של סטרייפי... ותורידו גם את פורבר אור נוור ושי ווייטס פור מי, כי שווה לסגוד להם. | |
|
| |
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 7:07 pm | |
| נו, רואות?D: יש לנו כבר בנות זקנות~ ולאנטי ס"ב הטיפשות(אני לא אומרת מעריצות ט"ה כי גם אני וענת וקטיה ופוקע מעריצות את ט"הXD) אין~ הן סתם קטנות ולא חשובות~ | |
|
| |
Bizarre_Girl Admin
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 7:09 pm | |
- נו, רואות?D: יש לנו כבר בנות זקנות~
ולאנטי ס"ב הטיפשות(אני לא אומרת מעריצות ט"ה כי גם אני וענת וקטיה ופוקע מעריצות את ט"הXD) אין~ הן סתם קטנות ולא חשובות~ גם אני מעריצה ט''ה, אבל זה טיפשי ה"השפעת ט''ה" שהולכת היום. חח כן. XDD | |
|
| |
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 7:11 pm | |
| זה יותר טיפשי ה"אומג איכככ שטרייפי נראה כמו בת&@$^%432&^$^%" כשזה בדיוק אותה תגובה שקיבלתי על ביל לפני שהם הוציאו את סקרים|: | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 7:12 pm | |
- האמת בדיוק אתמול ציינתי בפני פוקע כמה משעשע זה יהיה להכנס היישר אל תוך עדת המעריצות הפנאטיות של ט"ה ולהתחיל להשמיע להם את לאבסונגס בקולי קולות ולרקוד להן כמו שטרייפי~
זה יהיה ממש מצחיק, אני חייבת לציין. הרי רוב הבנות פה הן בסביבות ה14-15 ומעלה, לא? והיי, לנו יש את ענת, קטיה ופוקע שהן זקנות שכאלה|בוב| חחחחח^^ למען האמת אני ממש לא איתכן בקטע הזה, כי זה ילדותי, טפשי ואני וחלק ממעריצות ס"ב אוהבות גם את ט"ה, אז למה? אם תמשיכו בזה זה לא יפסק, ויוצא שהבלוג של נטלי לא ממש עזר^^ | |
|
| |
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 7:14 pm | |
| לאלא, זה לא שאני בכוונה רוצה לעצבן אותן. אבל היי, הגג לא רק שלהן~ אם אנחנו רוצות להיות בגג ולשמוע ס"ב, זה זכותינו המלאה~~ D: | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 7:14 pm | |
| |כן| אולגה אני מסכימה איתך. ובקשר לשי וויטס פור מי- אני דווקא אוהבת יותר את הגירסא של פרוטוקל. כאיל גם זאת של ס"ב נחמדה..המ. אבל FON ממש מגניב | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 7:21 pm | |
- לאלא, זה לא שאני בכוונה רוצה לעצבן אותן.
אבל היי, הגג לא רק שלהן~ אם אנחנו רוצות להיות בגג ולשמוע ס"ב, זה זכותינו המלאה~~ D: בסדר, אבל הן קבעו עוד מזמן את תאריך הפגישה ותכננו הכל ולא יפה לבוא באותו הזמן כי זה מראה שאתן מזלזלות ורוצות לעצבן^^ וזהו עד כאן, תבואו כשעה עד שעתיים לפני הפגישה שלהן וזהו ^^ | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 7:24 pm | |
| האמת היו דיבורים על מפגש מעריצות בתאריך הזה (לא על שעה בכ"מ) ואז היו דיבורים על זה שוהא לא. ואז החלטנו לעשות מפגש פורום/קומונה ואז קמה גם הקומונה של ס"ב ובגלל שזה בעייתי להגיע פעמיים בשבוע לת"א הוחלט לעשות באותו יום. אין כאן יפה או לא יפה.יודעות מה יש באותו יום גם? את החצי השני של מפגשישראפוזה. אני לא מתכוונת להגיע שתעיים לפני. אני מגיעה ב12, ב1 נראה אם יש שם מה לעשות נפתח את השלט קומונה/פורום לכאן וזהו. ואחכ לעשות את שאר הדברים שיש לעשות בת"א. | |
|
| |
תומע =] Admin
מספר הודעות : 239 Age : 30 Registration date : 27.09.07
| נושא: . Sat Sep 29, 2007 9:44 pm | |
| אז המפגש יום שני ב-11 .
אני יצרוב את דיסק עם השירים שלהם :}
מי מביא מערכת ? D: | |
|
| |
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 9:57 pm | |
| ואיפה בדיוק -נחבר- את המערכת?X_________X בכל מקרה אין ליXD אבל יש לי את לאבסונגס על הפלאפון~3> | |
|
| |
EtI bEn ArOyA סופר מעריץ
מספר הודעות : 1095 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sat Sep 29, 2007 10:41 pm | |
| - Bizarre_Girl כתב:
- I heart Shinbaby<3 כתב:
זה יהיה ממש מצחיק, אני חייבת לציין. הרי רוב הבנות פה הן בסביבות ה14-15 ומעלה, לא? והיי, לנו יש את ענת, קטיה ופוקע שהן זקנות שכאלה|בוב| ונראה לי אולגה הכי זקנה, בת 18. |כבוד| אוי, התנועות הסקסיות של סטרייפי... ותורידו גם את פורבר אור נוור ושי ווייטס פור מי, כי שווה לסגוד להם. ישליי את פורבר אור נוור בפלאאפון.. [בזכוות תומממע!] (ישלי גם את שי ואיטס פור מי, לובסונג).. בקיצר בנות, להוריד את השיריים - כל המפגש יהיו עם השירים שלהם [= | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sun Sep 30, 2007 12:32 am | |
| הרי מההתחלה היה בתוכנית של המפגש לרקוד את תנועת השטרייפ שיו בבצפר ני וקטיה (לא כאן) ומתן (שסתם חיבב אותם חלקית אומשהו) ממש חרשנו על התנועות~ בעיקר: -לעמוד ברחבה- -דה קרטונז קלווווזזז- תנועות שטרייפי -נוו ווי הומ בלהלבלהלב -תנועות שטרייפי/לומינור לסירוגין ואז! -קאט אין מי וויט איטס נייף- תנועת שטרייפי חדה עם מקל דימיוני~~~ | |
|
| |
Ich Bin Inbal Admin
מספר הודעות : 59 Age : 33 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sun Sep 30, 2007 12:39 am | |
| יש לי בפלאפון את - love song she waits for me forever or never D; | |
|
| |
תומע =] Admin
מספר הודעות : 239 Age : 30 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: מפגש ס"ב בעזריאלי :] Sun Sep 30, 2007 1:22 am | |
| אפשר להשתמש במערכת עם בטריות :S | |