| ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו | |
|
+3Hasa ~Silent Scream~ Taka_Chan 7 posters |
מחבר | הודעה |
---|
Taka_Chan מעריץ ותיק
מספר הודעות : 167 Age : 32 Registration date : 17.10.07
| נושא: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Sat Jan 12, 2008 11:04 am | |
| נכנסתי לפני כמה דקות למייספייס וראיתי שפרסמו שם את זה: ס"ב הולכים להוציא ב-29/2/08 סינגל חדש ל- Forever or Never!~!~!!~!~ בנוסף לזה, הם מועמדים להשתתפות בארוויזיון עם השיר הזה, לא ממש הבנתי את הקטע הזה, אז מי שמבינה כאן גרמנית... >>; Am 30.01.08 fällt der Startschuss zur „Final Attraction - Special Fan Events“ Tour. Ihr könnt CINEMA BIZARRE zum ersten Mal in einem besonderen Rahmen live und hautnah erleben. Nach der Show werden Euch Luminor, Strify, Yu, Kiro und Shin dann beim Meet & Greet für Photos und Autogramme zur Verfügung stehen. Am 6.März werden CINEMA BIZARRE beim Eurovision Song Contest Vorentscheid in Hamburg / Schauspielhaus antreten und dort ihre neue Single „Forever or never“ (VÖ: 29.02.08) performen. Der Eurovison Song Contest ist seit vielen Jahren bekannt als eines der größten Musik-Events mit weltweiter Aufmerksamkeit. Ausgestrahlt wird die Show ebenfalls am 06.März 2008 um 20.15 Uhr in der ARD. CINEMA BIZARRE hoffen mit ihrem Song „Forever or never“ auf EURE VOTES an diesem Abend!!!! --- תרגמתי את זה בעזרת מיליון אונליין לאנגלית At the 30.01.08, the starting shot to the "Final Attraction falls - Special fan Events" tour. You can CINEMA BIZARRE for the first time in a special frame live and skin near experience. After the show, Luminor, Strify, Yu, Kiro become you and Shin then in the Meet & Greet for photos and autograph Be available. At that 6. March CINEMA BIZARRE become song Contest before decree in Hamburg in the Euro vision / begin theater and there its new Single "Forever or never" (VÖ: 29.02.08) Per form. The Eurovison song Contest has been for many years well known as one of the largest music-Events with worldwide attention. Is radiated the show also at that 06. March 2008 around 20.15 clock in the ARD. CINEMA BIZARRE hope with its song "Forever or never" for YOUR VOTES at this evening!!!! --- יאיי לס"ב!!~!~!~!~!~~! | |
|
| |
~Silent Scream~ מעריץ חדש
מספר הודעות : 61 Age : 32 Registration date : 03.11.07
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Sat Jan 12, 2008 12:27 pm | |
| XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~ שיואו, מה יש לי עם להקות שמיצגות את הארץ שלהם באירוויזיון?O: גם ט'ה ארק, ועכשיו גם ס"בXD מוזר, דווקא הייתי בטוחה שיקחו את ט"ה, כי הם סופר מוכרים בכל העולם וזה~ יווו זה יהיה כ"כ מצחיקXD מעניין מה הם יחשבו על הגניחות של שטרייפי בFON. LOL | |
|
| |
Hasa מעריץ ותיק
מספר הודעות : 225 Registration date : 10.10.07
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Sat Jan 12, 2008 6:33 pm | |
| גמאני חשבתי שט"ה יטוסו מגרמניה XDDD נא בכל מקרה אם ס"ב טסים לאירוויזיון זה יהיה נהדר DDD: ופאק סינגל לפור אבר אור נבר 3333333333333> אני ירק מאושר XDD;...~ | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
מספר הודעות : 599 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Wed Jan 16, 2008 10:51 am | |
| - ~Silent Scream~ כתב:
- XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
~מתה~ שיואו, מה יש לי עם להקות שמיצגות את הארץ שלהם באירוויזיון?O: גם ט'ה ארק, ועכשיו גם ס"בXD מוזר, דווקא הייתי בטוחה שיקחו את ט"ה, כי הם סופר מוכרים בכל העולם וזה~ יווו זה יהיה כ"כ מצחיקXD מעניין מה הם יחשבו על הגניחות של שטרייפי בFON. LOL yesh atsuma she maaritsim hatmu kedey she tokio hotel yishtatfu be Earovision, aval kanire em lo yahlu o lo ratsu | |
|
| |
Hasa מעריץ ותיק
מספר הודעות : 225 Registration date : 10.10.07
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Wed Jan 16, 2008 7:03 pm | |
| מאיך שהבנתי טוקיו הוטל הם רמה בינלאומית או משהו ובגלל זה הם לא יכולים להשתתף X:~ | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
מספר הודעות : 1127 Age : 34 Location : in every sexy's lap Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Wed Jan 16, 2008 10:00 pm | |
| יאפ. אמנים ברמה בינ"ל לא יכולים להשתתף כי זה פשוט לא יהיה הוגן. תחשבו נגיד מה יקרה אם בריטניה תשלח אחת מהלהקות הבריטיות המובילות?
אניווי בהצלחה לס"ב ונקווה לראות אותם מתחרים נגד בועז מעודה (המעפן לטעמיXP) | |
|
| |
KiWi LoVeS Yu&StRiFy מעריץ חדש
מספר הודעות : 14 Registration date : 23.01.08
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Wed Feb 06, 2008 10:51 am | |
| יהוא!!! באמת?? שיואו!!בהצלחה להם! -טוב,אני יותר מדי מתרגשת לפעמיםXDסליחה- ^_^" | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
מספר הודעות : 599 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Wed Feb 06, 2008 2:45 pm | |
| - FuckingSex כתב:
- יאפ.
אמנים ברמה בינ"ל לא יכולים להשתתף כי זה פשוט לא יהיה הוגן. תחשבו נגיד מה יקרה אם בריטניה תשלח אחת מהלהקות הבריטיות המובילות?
אניווי בהצלחה לס"ב ונקווה לראות אותם מתחרים נגד בועז מעודה (המעפן לטעמיXP) XXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
sapir :) מעריץ חדש
מספר הודעות : 16 Registration date : 27.01.08
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Wed Feb 06, 2008 8:43 pm | |
| יש לי כמה שאלות >< מישהי יודעת באיזה ערוץ זה יהיה ואם יש אותו בהוט? ואמ.. מי עוד מתמודד בקדם איתם? | |
|
| |
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Wed Feb 06, 2008 8:47 pm | |
| את מתכוונת לקדם אירוויזיון או לאירוויזיון עצמו? כי בקשר לקדם אין לי מושג, אבל האירוויזיון יהיה משודר בכל הערוצים אני מניחהXDDD
ואממ, אין לי כוח לפתוח הודעה חדשהXD מחר בויוה לייב הופעת בכורה של הקליפ החדש של ס"ב- פוראבר אור נבר3333> אז אני מניחה שכבר מחר/מחרתיים נראה את היוטובP: מישהי יודעת את הפרשי השעות בין הארץ לגרמניה? הם מופיעים בויוה לייב ב3 בצהריים... אוף, ס'באסה שאין את הערוץ הזה פה;; | |
|
| |
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Wed Feb 06, 2008 8:51 pm | |
| אממ.. אז אצלנו זה בארבע... | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
מספר הודעות : 1127 Age : 34 Location : in every sexy's lap Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Fri Feb 08, 2008 3:13 pm | |
| - ~Silent Scream~ כתב:
- את מתכוונת לקדם אירוויזיון או לאירוויזיון עצמו?
כי בקשר לקדם אין לי מושג, אבל האירוויזיון יהיה משודר בכל הערוצים אני מניחהXDDD
עטר, את בכלל רואה אירווזיון? |חבול| כל שנה האירו' עצמו משודר רק בערוץ 11. הקדם כנראה לפי מהשהנבתי ישודר השנה בערוץ 22. אבל אני חושבת שבגרמניה קודם כל ס"ב צריכים להתחרות בקדם שלהם, ז"א, אני הבנתי עד עכשיו שמבקשים מהמעריצים להצביע בשבילם לקדם... הם סגור עלו לאירו' עצמו? | |
|
| |
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Fri Feb 08, 2008 4:19 pm | |
| האמת אנלא רואה אירוויזיוןXD השנה תהיה הפעם היחידה שאני אראה, וגם זה רק אם ס"ב באמת ייצגוP:
וכאילו, כן, הם צריכים קודם לזכות בקדם שלהם, אבל תאכלס אני לא רואה סיבה שהם לא יזכו... הם די מפורסמים בגרמניה, ואני לא חושבת שתהיה להם בעיה לנצח^^ | |
|
| |
Taka_Chan מעריץ ותיק
מספר הודעות : 167 Age : 32 Registration date : 17.10.07
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Sat Feb 09, 2008 3:04 pm | |
| לפי מה שידוע לי ס"ב מתמודדים נגד להקה של בנות, ונגד איזה זמר זקן(?) כדי להשתתף באירוויזיון ;; אני די בטוחה שהם ישתתפו באירוויזיון D: <הלוואי אמןאמןאמןאמןאמן XD;> | |
|
| |
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Sat Feb 09, 2008 3:19 pm | |
| ברור שהם ינצחו שם, רוב הלהקות בגרמניה ממש ממש לא טובות.. לדעתי בכל אופן, ואני בטוחה שיעדיפו אותם על להקת של בנות ואיזה זקן =\ | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
| נושא: Re: ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו Sat Feb 09, 2008 5:40 pm | |
| בעיקר אחרי LORDI = אקא- מי שזכו בקודם. | |
|
| |
| ס"ב מוציאים סינגל חדש ל-Forever or never ומועמדים לארוו | |
|