| אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
|
+9christar Foreve or Never Sweety Bizarre_Girl Taka_Chan FuckingSex ~Silent Scream~ Hasa NaNa_bk 13 posters |
מחבר | הודעה |
---|
NaNa_bk מעריץ ותיק
מספר הודעות : 177 Registration date : 27.09.07
| נושא: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sun Dec 30, 2007 8:03 am | |
| | |
|
| |
Hasa מעריץ ותיק
מספר הודעות : 225 Registration date : 10.10.07
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sun Dec 30, 2007 2:53 pm | |
| | |
|
| |
~Silent Scream~ מעריץ חדש
מספר הודעות : 61 Age : 32 Registration date : 03.11.07
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sun Dec 30, 2007 5:27 pm | |
| זה מה ששטרייפי שם במייספייס שלו?XDDDDD כי זה כל כך דפוווווווק באמא שליXDDDDDDDDDDDג ~מתה על הרצפה~ ~מדממת~ ~מתה~ ~קמה לתחייה~ אמג איזה תחת מסוקס יש ליוXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
מספר הודעות : 1127 Age : 34 Location : in every sexy's lap Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sun Dec 30, 2007 6:46 pm | |
| מסקנה 1: שין חמוד כשהוא משחק כדורגלשולחן
מסקנה 2: יו יהיה רקדנית בטן מהממת
מסקנה 3: שטריפי חייב להפסיק לעשות מבטי 'אני סקסי' למצלמה בזמן שהוא מצלם את עצמו. XD
מסקנה 4: שן לא רץ כמו איילה בטבע.
מסקנה 5: ואל תהרגו אותי: ממש בסוף, בפוזות האיטיות של שטרייפי הוא ממש דומה לביל. | |
|
| |
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sun Dec 30, 2007 6:53 pm | |
| |כן| על כל מה שאמרתXDDD וכן, הוא באמת נראה כמו ביל, גם חברה שלי אמרה את זהXD דיי, אני עדיין מתה מצחוק על יו. כאילו, ואני חשבתי שהוא הסטרייט מביניהם! הוא הרס לי ת'תיאוריה, באמאשליP: עכשיו אני צריכה לתקוע אותו עם רומיאו, כי הם מספר לא זוגי בלהקה! |שפם| אוף, אבל לפחות בMCR זה מסתדר, כי בוב סטרייט מדיי בשביל להיות עם מישהו מהם. ועד עכשיו חשבתי שיו גם ככה, אבל לא! ;; | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
מספר הודעות : 1127 Age : 34 Location : in every sexy's lap Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sun Dec 30, 2007 6:57 pm | |
| עטר, בגלל שיו סטרייט מותר לו להתנהג ככה B-| כמה שהוא רוצה | |
|
| |
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sun Dec 30, 2007 7:08 pm | |
| אבלאבל;; התחת שלו כל כך דורש אניסה! ;; | |
|
| |
Taka_Chan מעריץ ותיק
מספר הודעות : 167 Age : 32 Registration date : 17.10.07
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sun Dec 30, 2007 9:25 pm | |
| XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הרג אותי הקטע ששין ויו מקפצים XDDDDDDD; תמיד אמרתי שהם זוג פאנגירלז LOL (ועכשיו צריך רק להוסיף אותי אליהם, ואז יהיה פאנגירל-יזם מושלם XD;)
יו מול המראה XDDDDDDDD אבל זה היה כל כך שקסי *ך*
בקיצור, הסרטון הרג אותי XD
מישהי שמה לב שלומינור לא מופיע בסרטון? XD (אולי בגלל זה הסרטון יצא טוב O_O) יכול להיות שלומינור צילם? XDDDD קרינה>*תאורייתלומינורואולגהXD* | |
|
| |
NaNa_bk מעריץ ותיק
מספר הודעות : 177 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sun Dec 30, 2007 9:45 pm | |
| - Taka_Chan כתב:
- XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
הרג אותי הקטע ששין ויו מקפצים XDDDDDDD; תמיד אמרתי שהם זוג פאנגירלז LOL (ועכשיו צריך רק להוסיף אותי אליהם, ואז יהיה פאנגירל-יזם מושלם XD;)
מישהי שמה לב שלומינור לא מופיע בסרטון? XD (אולי בגלל זה הסרטון יצא טוב O_O) יכול להיות שלומינור צילם? XDDDD קרינה>*תאורייתלומינורואולגהXD* לולי כן מופיע OO" בקטע הזה שמראים מישו בסטודיו זה לולי וסטרייפי מצלם זה ידוע =.=" | |
|
| |
FuckingSex סופר מעריץ
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mon Dec 31, 2007 10:33 pm | |
| - NaNa_bk כתב:
- Taka_Chan כתב:
- XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
הרג אותי הקטע ששין ויו מקפצים XDDDDDDD; תמיד אמרתי שהם זוג פאנגירלז LOL (ועכשיו צריך רק להוסיף אותי אליהם, ואז יהיה פאנגירל-יזם מושלם XD;)
מישהי שמה לב שלומינור לא מופיע בסרטון? XD (אולי בגלל זה הסרטון יצא טוב O_O) יכול להיות שלומינור צילם? XDDDD קרינה>*תאורייתלומינורואולגהXD* לולי כן מופיע OO" בקטע הזה שמראים מישו בסטודיו זה לולי וסטרייפי מצלם זה ידוע =.=" יאפ בדיוק מה שבאתי לומר. | |
|
| |
Bizarre_Girl Admin
מספר הודעות : 50 Registration date : 29.09.07
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Thu Jan 10, 2008 8:10 pm | |
| איזו חוצפה! ברור שלולי מופיע, הוא הרי שר, מראים אותו בסטודיו. ;; | |
|
| |
Sweety סופר מעריץ
מספר הודעות : 599 Registration date : 27.09.07
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wed Jan 16, 2008 10:49 am | |
| | |
|
| |
Foreve or Never מעריץ חדש
מספר הודעות : 8 Registration date : 21.03.08
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sat Mar 22, 2008 5:48 pm | |
| סטריפי , OMG כזה סקסייייייייי *.* המבטים שלו כלכך .... *.* | |
|
| |
christar מעריץ חדש
מספר הודעות : 7 Registration date : 22.04.08
| נושא: חחחחחחח Tue Apr 22, 2008 4:37 pm | |
| יוו איזה סקסי סטרייפי עם המבטים האלה שלו D: ואיך יו ושין רצים איזה חמודים שיאללה D: | |
|
| |
מעיינעעע :] מעריץ ותיק
מספר הודעות : 240 Age : 30 Registration date : 02.05.08
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sun May 18, 2008 5:45 pm | |
| - FuckingSex כתב:
- מסקנה 1: שין חמוד כשהוא משחק כדורגלשולחן
מסקנה 2: יו יהיה רקדנית בטן מהממת
מסקנה 3: שטריפי חייב להפסיק לעשות מבטי 'אני סקסי' למצלמה בזמן שהוא מצלם את עצמו. XD
מסקנה 4: שן לא רץ כמו איילה בטבע.
מסקנה 5: ואל תהרגו אותי: ממש בסוף, בפוזות האיטיות של שטרייפי הוא ממש דומה לביל. חחחחח כמה שזה נכון!!! ראיתי את זה מזמן | |
|
| |
Dark Anna מעריץ חדש
מספר הודעות : 111 Age : 29 Registration date : 24.05.08
| נושא: XDDDDDDDDD Sat May 24, 2008 10:01 pm | |
| המבטים של סטריפי כל כך.... וואו *-* ואיך שין רץ הוא כזה חמוווווווד 3> נ.ב אני חדשה פה... | |
|
| |
Yu Is Sexy מעריץ חדש
מספר הודעות : 65 Age : 32 Registration date : 01.06.08
| נושא: Re: אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sun Jun 01, 2008 12:40 am | |
| חחחח.. יו הורג אותי. וסטרייפי צלם גרוע XD | |
|
| |
shloomper מעריץ חדש
מספר הודעות : 3 Registration date : 21.08.08
| נושא: סטרייפי לא כמו ביל!!! Sat Sep 06, 2008 7:39 pm | |
| די להגיד את זה, אני נעלבת בשבילו!!! ביל כל כך עלוב, וסטרייפי כל כך... מושלם... וסקסי.. לא כמו יו, אבל עדיין... :שלום: | |
|
| |
| אתן חייבות לראות את זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
|